Landcooöperatie doet mee aan Duurzame Dinsdag 2018

21 augustus 2018

Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze doet mee aan de Duurzame Dinsdag 2018. Dat is een initiatief waarbij je je duurzame idee een politiek podium in Den Haag kan geven.

Wat is Duurzame Dinsdag?
De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

De genomineerden
Inmiddels zijn de genomineerden voor 2018 bekend! Helaas zit de Landcooöperatie er niet bij. Maar volgend jaar hebben we weer een kans! Want hoe dan ook, de Duurzame Dinsdag is wat ons betreft een fantastisch initiatief waarbij het bedrijfsleven een duurzaam geluid laat horen aan de politiek.

Waarom de politiek?
De politiek is verantwoordelijk voor het beleid in Nederland, maar wie weet beter wat er in de samenleving speelt dan de 'gewone man' zelf? Het aanbieden van de koffer staat dan ook symbool voor onze maatschappij, waarin enorm veel kennis, initiatief en creativiteit voor handen is op het gebied van duurzaamheid.

Lees alle inzendingen op www.duurzamedinsdag.nl

Terug naar overzicht

Dal van de Kleine Beerze

Delen