Particulieren

Samen voor de volgende generaties

Wilt u dat ook de volgende generaties mooi kunnen leven, wonen en werken in het Dal van de Kleine Beerze? Laten we dan via onze Landcoöperatie samen werken aan een vitale en duurzame leef-, woon- en werkomgeving als waardevol nalatenschap.

Investeer mee in de toekomst van onze streek
Wilt u meer variatie in het landschap? Heeft u ideeën over streekproducten? Of verdient kleinschalige recreatie meer aandacht? U kunt nu zelf meepraten, -denken én -beslissen over een duurzame ontwikkeling van het Dal van de Kleine Beerze. De basis van de Landcoöperatie is: Landbouw met aandacht voor de omgeving. Met respect voor bodem, mens en dier.

Zo wordt u lid
Als particulier koopt u één of meerdere certificaten van Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze voor de prijs van 2.500 euro per stuk. Als certificaathouder bent u mede-eigenaar van de gronden, die in het bezit zijn van de coöperatie. De coöperatie verpacht deze gronden aan boeren uit de streek. Er gelden duurzame voorwaarden, die wij als coöperatie opstellen. De verbetering van bodem- en waterkwaliteit en biodiversiteit staan hierbij altijd voorop. Natuurlijk zien wij ook toe op de nalevering van de voorwaarden.

Koop certificaat FAQ

We zijn goed bezig. In 2017 zijn er al veel certificaten verkocht. Maakt u een succes van 2018?

Dal van de Kleine Beerze
Lees hier ons Privacy Statement

Delen